En skærsommernatsdrøm på Malmø Operaen



Tidspunkt
17-10-2021 kl. 16:00

Sted
Malmø Operaen. Bus fra hhv. Hillerød og Ørestaden 

Om arrangementet
Benjamin Brittens A Midsummer Night's Dream fra Glyndebourne Opera Festival kommer til Malmø Opera. Operaen er baseret på Shakespeares komedie A Midsummer Night's Dream, en blanding af klassisk mytologi og engelsk folklore.
Opsætningen i 1981 på Glyndebourne Opera Festival: Instruktøren, britiske Peter Hall, skabte en magisk og fantasifuld forestilling, som publikum og pressen elskede. ("De af os, der er så heldige at have set Sir Peter Halls produktion / ... / har aldrig glemt den: et mesterværk, der stadig har evnen til at fortrylle 40 år senere. ”
Opsætningen er blevet gentaget et antal gange, men aldrig før spillet uden for Glyndebourne. Det er derfor en begivenhed i sig selv at det sker på Malmø Opera
SHAKESPEARES KOMEDIE SOM OPERA
Operaen A Midsummer Night's Dream er baseret på Shakespeares berømte komedie med samme navn. Benjamin Britten og hans livspartner, sangeren Peter Pears, tilpassede Shakespeares stykke og skrev operaen til indvielsen af operahuset i Aldeburgh i 1960. Premieren fandt sted den 11. juni med Britten selv som dirigent. Inden for et år blev den opført i hele Europa og blev en af Brittens mest populære operaer.
Vi har et begrænset antal billetter til rådighed. Prisen er inkl. bus t/r, gode billetter og rejemad med et gl. hvidvin i pausen. Bus kl. 14.00 fra Hillerød (den store p-plads ved Teglgårdssøen), og fra Ørestaden kl. 15.00 (ved trappen til Metro stationen). Husk billed-id


Pris
Prisgruppe Medlem Ikke-medlem Normalpris Status
  standard  545 kr. 875 kr. 1025 kr. Venteliste

Betaling
Betaling trækkes umiddelbart efter tilmeldingsfristens udløb.