Om koret

Danske Bank Notes har
40 års jubilæum i 2016


Musikforeningen har sit eget kor, Danske Bank Notes. Koret holder ugentlige prøver i bankens kantine i Laksegade ved Kongens Nytorv og giver hvert år en række koncerter, bl.a. den traditionsrige julekoncert i Kildevældskirken.

Korets historie
Koret blev dannet i 1976 i den daværende HandelsBanken under navnet CocoNuts. Det består nu af ca. 45 sangere i alle aldersklasser, hvoraf mange har været med i adskillige år. Statsprøvet musikpædagog, Dan Johnsen, har i næsten alle årene stået i spidsen for koret.

Hvad synger vi?
Repertoiret spænder vidt og omfatter klassisk, jazz, viser, spirituals, musical, pop, swing og rock. Altså lidt af det hele - og det er netop, hvad Danske Bank Notes er bedst til.

Vil du synge med?
Har du også lyst til at synge i kor eller blot at høre mere? Så kontakt gerne en af os. Der er ikke optagelsesprøve. Vi sender dig også gerne et eksemplar af vores CD "Danske Bank Notes 30 år".

Se billeder af koret

Om dirigenten

Dan Johnsen er dirigent for Danske Bank Notes og har stået i spidsen for koret siden 1977.

En alsidig musiker
Dan Johnsen begyndte karrieren i gruppen Pocket-Size, der i årene omkring 1970 markerede sig på den progressive danske beat-scene, hvorefter han kastede sig over pædagogikken og blev statsprøvet musikpædagog (AM) i 1978. Han underviser ved Høje-Taastrup kommunale Musikskole, er skoleprojektkoordinator for Københavns Kommunes Musikskole, redaktør for bladet Musikskolen og medlem af gruppen Rockmuseum.

Dan har siden 1998 været projektleder for det årligt tilbagevendende arrangement Musikskoledage i Tivoli. Han har desuden været en flittig komponist for teater, radio, tv, film, kabaret og revy.

Musik for og med børn
I samarbejde med kollegaen Hanne Eir har Dan Johnsen udgivet en række sangbøge til brug for undervisning og underholdning af børn. Materialet kan købes på www.dansksang.dk. Han har også skrevet musik til Byspil i Hedehusene samt medvirket i musikgruppen Skrøbeligt Daggry.Fantasirkus
Fantasirkus består af 8 sange, som sammen udgør en cirkusforestilling. Sangene har legebeskrivelser og 4 sange har forslag til instrumentspil. Cd’en kan bruges under indøvningen og under forestillingen.


Troldeungen der blev væk
Musikeventyr om troldeungen, der bliver væk i skoven og gemmer sig, da det bliver et frygteligt tordenvejr. Alt ender dog lykkeligt, da feerne kommer til og hjælper med at finde troldebarnet igen.


Tryllestøv
31 sange med ideer og legebeskrivelser. Enkle spillesatser og forslag til dramatiseringer og fortælling. Sangbogen kan bruges særskilt. Mange af sangene er brugt som eksempler i håndbogen.


Mer' Tryllestøv
30 nye børnesange med ideer og legeanvisninger til undervisere og forældre. Syng, leg og spil med børn.


Byspil i Hedehusene
Dan Johnsen har skrevet musik til forestillingen "Byspillet" i Hedehusene.


Skrøbeligt Daggry
Skrøbeligt Daggry
Dobbelt-cd med sange fra og om Latinamerika.
Medvirkende: Pernille Hansen, Trille Dohn, Niels Martinussen & Dan Johnsen.
www.exlibris.dk